Kapcsolat

Ha a fotózással kapcsolatban bármilyen kérdésed van keress bátran!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Hol találtál rám? (kötelező)
  GoogleFacebookIsmerős ajánlottEgyéb

  Tárgy

  Üzenet (kötelező)

  captcha

  ( Ide írd be a fenti kódot )

  Adatvédelmi irányelveket elfogadom.

   


  Adatvédelmi irányelvek

  Jogi nyilatkozat

  A photo.b-art-design.hu weboldalon található képek, leírások, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a weboldal szerkesztőjének kizárólagos tulajdonát képezik. Az alkotó írásos engedélye nélkül az oldal részeinek másolása, képek letöltése és további felhasználása szigorúan tilos!
  A photo.b-art-design.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületein és egyéb releváns weboldalon. Az oldalon közölt tartalom nem helyezhető olyan közegbe, ahol eredeti jelentése megváltozik. Külön a kép elérési útját sem lehet megadni.

  A weboldalon található összes információ kizárólag tájékoztató jellegű, figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az adatok esetleges pontatlanságai, hibái miatt az oldal szerkesztője semmilyen felelősséget nem vállal és fenntartja a jogot az oldalon közzétett információk aktualizálására, módosítására. A módosítás a honlapon történő közzétételkor azonnal hatályba lép.

  Adatkezelés

  Az adatokat bizalmasan kezelem. Mikor megbízóként személyes adataidat elküldöd hozzám, azzal hozzájárulsz annak kezeléséhez. Árajánlatot minden esetben email-en keresztül adok.
  Az általam készített fotókat felhasználhatom referenciaként.